Retailer Eplehuset choose Flow Retail as their new POS platform for all its 25 stores

Den norske butikkjeden Eplehuset har valgt Flow Retail som sin nye butikkdata-løsning for alle sine 25 butikker spredt over hele landet.

Omfattende og grundig prosess

Eplehuset og prosjektansvarlig og digital forretningsutvikler Jørn Are Guttelvik i Eplehuset har gjennomført en omfattende og svært grundig prosess med å velge ny plattform for alle sine butikker.

Før sommeren 2022 tok de beslutningen på å velge Flow Retail som sin nye POS handelsplattform for samtlige av sine butikker, med oppstart utrulling rett over sommeren, og ferdigstillelse i løpet av første kvartal 2023.

Stor tillitserklæring

Det har vært en enorm tillitserklæring at Eplehuset valgte Flow Retail som sin nye POS butikkdata-løsning, spesielt da plattformen ikke er ferdigutviklet og det ikke har vært noen aktive kunder på plattformen enda.

Det at Eplehuset velger Flow Retail viser at vi bygger en fremtidsrettet og bunnsolid handelsplattform tilpasset butikkjeder med mange butikker.

Integreres med SAP

Eplehuset bruker SAP som sin ERP-løsning, og gjennom leveransen vil Eplehusets eget IT-team integrere SAP direkte mot Flow Retail’s API.

Det at Flow Retail har et komplett API for å sende og hente alle typer data fra plattformen har vært en viktig årsak til at man valgte denne løsningen.

Moderne klienter ute i butikkene

Eplehuset har gjennom sin eksisterende POS-løsning måttet kjøre Windows-baserte maskiner, eller Windows-emulering på Mac, noe som ikke har vært optimalt for en butikkjede som fremmer Apple og Mac/iPad-devicer.

Med Flow Retail er det ingen begrensninger for hva man kan kjøre av klienter, og Eplehuset har derfor valgt Flow Retail Checkout for iPad i kassene, og vil også kjøre Flow Retail Assistant for iPhone på alle mobilenheter til de ansatte.

Flow Retail Backoffice kjører alltid direkte i nettleseren, og vil derfor fungere like fint på en Mac som på en Windows-basert PC.

Svært positive første tilbakemeldinger

Etter pilot-utrulling i de første butikkene over sommeren 2022 har tilbakemeldingene fra butikkene vært utelukkende positive.

CTO Magnus Buseth forteller at det har vært en svært lovende svart, med stor begeistring fra første stund, mye takket vært det kompetente og solide teamet bak, og leveransen så langt har virkelig bekreftet at man har tatt et riktig valg.

Butikksjef Tommy Sparøy i Eplehuset Stavanger sier starten har gått over all forventning, og legger til at det har vært stor stas å få være pilot i dette ambisiøse og langsiktige prosjektet.

Sentrale systemer som er implementert:

Er du klar for å gjøre som Eplehuset?

Ta kontakt med oss for å se på om Flow Retail er riktig POS butikkdata handelsplattform også for dere.