EM Software becomes Flow Solutions

Til alle kremmere/kunder og samarbeidspartnere,

Fra 1.juni har EM Software fått “nye” eiere, og samtidig byttet navn til Flow Solutions.

Mangeårige ansatte i EM Software, Roy-Andre Tollefsen og Kurt Inge Smådal, har kjøpt ut dagens aksjonærer, og går inn som hovedeiere av det “nye” selskapet. Lars Ødegaard, som tok over som daglig leder etter gründer og mangeårig daglig leder Egil Mønnich for noen år tilbake, blir også med videre på eiersiden.

Litt om de nye eierne

Etter å ha jobbet nærmere 10 år i EM Software på tidlig 2000-tallet med alt fra utvikling til implementering av ElGuide i et hundretall butikker over hele Skandinavia og sentral-Europa, gikk Tollefsen og Smådal ut av selskapet i 2009 for å fokusere på netthandel.

Over den neste 10-års perioden frem til 2019 bygget de opp selskapet Trollweb Solutions til å bli Norges ledende leverandør på netthandel, der de bygget og leverte et hundretall nettbutikker og tilhørende tjenester, for alt fra suksessrike gründerbedrifter som Get Inspired til store butikkjeder som VITA, Megaflis og Stormberg, og videre til selskaper som FINN, Nokia, Komplett og NorDan. I 2017 kjøpte Visma opp Trollweb, og byttet samtidig navn på selskapet til Visma Digital Commerce.

Når Tollefsen og Smådal nå går inn som nye eiere i det som fra nå heter Flow Solutions tar de med andre ord med seg inn en enorm kompetanse og innsikt for netthandel inn i den fysiske handelen, og sammen med Ødegaard’s lange erfaring fra ERP-siden har vi ett eneste mål for det “nye” selskapet; å ta med det beste fra dagens ElGuide, og samtidig skape den nye og ledende handelsplattformen for alle typer kremmere, uansett hvor kunden befinner seg.

Det "nye" selskapet får ny logo, representert med en enkel og ren pil som peker fremover for innovasjon, og oppover for økt topp- og bunnlinje. Enkelt og greit.

Hva betyr dette for oss som kunde, og hva skjer videre med dagens ElGuide?

Dagens ElGuide Butikksystem vil leve videre i noen år til, som Flow Classic.

Dagens ElGuide og tilhørende tjenester vil forvaltes videre som før, med de samme erfarne ressursene man kjenner. ElGuide får etterhvert nytt navn; Flow Classic. Samtidig vil videreutvikling og innovasjon øke betydelig, med fullt fokus på å skape og levere en ny og topp moderne og ikke minst veldig brukervennlig handelsplattform, Flow Retail, som både vil erstatte dagens ElGuide (Flow Classic) og bli enda mer åpen og integrert mot andre tjenester, som netthandel.

Som en del av dette vil det bli økt fokus på samarbeid med tilhørende partnere, fra kundeklubb-plattformer som Voyado til betalingstjenester som Vipps og Adyen, og selvfølgelig til alle de beste netthandel-leverandørene, for å sikre at man som butikk får den absolutt beste omnikanal/klikk&hent-løsningen til sine kunder.

Vi kommer fremover også løpende til å publisere nyttige artikler og tips rundt det å drive butikk. Følg oss veldig gjerne på den splitter nye LinkedIn-siden på https://www.linkedin.com/company/flowretail/ for å få løpende nyheter og tips både fra oss og våre kremmer-kunder. 

Hva betyr endringene rent praktisk?

  • Vi går fra 1.juni over til Tripletex som fakturasystem, som betyr nytt utseende- og ny KID på fakturaer. Konto-nummer og organisasjonsnummer blir som før
  • Alle ansatte i selskapet går fra i dag over til fornavn@flowretail.no som epost-adresse, og vil sende nye mailer derfra (de gamle fornavn@emsp.no epost-adressene vil fortsette å fungere som før ut september)
  • Support-mailen endres nå til support@flowretail.no (men også support@emsp.no vil fungere ut september)
  • Vi ruller ut ny logo/profil samt nye nettsider over de neste ukene, så følg med 🙂

Spørsmål?

For generelle og praktiske spørsmål, kontakt daglig leder Lars Ødegaard (lars@flowretail.no)

For spørsmål om Flow Retail, kontakt leder for salg Kristian Gjessen (kristian@flowretail.no

For andre henvendelser, kontakt styreleder og Head of Products & Innovation, Roy-Andre Tollefsen (royandre@flowretail.no).