Officially Certified Shopware partner

Flere av våre utviklere har nylig gjennomgått den mest avanserte opplæringen på Shopware; Shopware Advanced Backend Development, og Flow Solutions er nå offisielt sertifisert og godkjent leverandør av Shopware til profesjonelle aktører som ønsker å etablere netthandel med plattformen.

Hva er Shopware?

Shopware er en profesjonell netthandelsplattform som utvikles gjennom det tyske selskapet Shopware AG, og som leveres gjennom et profesjonelt partner-nettverk, med Flow Solutions i spissen i Norge.

Shopware dekker stort sett alle behov for alle som skal drive profesjonell netthandel, gjerne med kobling mot andre systemer som retail/fysiske butikker.

Passer Shopware for oss?

Har du fysiske butikker, og ønsker profesjonell netthandel som en del av en total-løsning? I tilfelle vil vår Flow Retail POS handelsplattform sammen med Shopware være et optimalt valg. Kontakt Kristian Gjessen for mer informasjon.